Welke “wenkbrauwtattoo” past bij jou?

07/09/2020

Al weken of misschien zelfs maanden swype je langs de mooiste wenkbrauwen op Instagram. Je bent er allang over uit: je bent het bijtekenen zat. Jij wilt ook wakker worden met perfecte wenkbrauwen. En dan niet met daadwerkelijk getatoeëerde wenkbrauwen (iieks!), maar met een setje supermooie semi-permanente brows. Maar je twijfelt over wat je precies wilt. Want microblading ziet er zo mooi natuurlijk uit, maar werkt dat wel voor jouw huidige “wenkbrauwsituatie”? En Powder Brows zijn prachtig, maar wil je wel -ook al is het maar voor 1 á 2 jaar- semi-permanent vastzitten aan een make-upachtige look? Wat past het beste bij jou? Welke commitment wil je aangaan? Het juiste antwoord begint altijd bij het type van je huid en naar welke wenkbrauwlook je voorkeur uitgaat.

Microblading

Microblading is een methode waarbij flinterdunne gepigmenteerde haartjes (hairstrokes) jouw wenkbrauwen (of waar ze hoorden te zitten 😉) perfectioneren. Dus ze krijgen meer vorm én je krijgt haast niet van echt te onderscheiden wenkbrauwen (terug). Microblading zorgt niet zozeer voor een make-up look. Alles draait hierbij om een natuurlijk resultaat!

Goed om te weten: huidtype speelt een belangrijke rol; hairstrokes settelen namelijk het liefst in een wat droger huidje!

Powderbrows

Gaat je voorkeur uit naar een decoratieve look? Dan is de Powder Brows-techniek perfect voor jou 👌 Minuscule stippeltjes (ook wel pixels genoemd) vullen je wenkbrauwen in, alsof ze met zacht poeder zijn ingetekend. Goed om te weten; deze techniek is in vergelijking met de conventionele permanente make-up, nog steeds subtiel. Dus echt niet zo opvallend als de meeste zouden denken… én geschikt voor alle huidtypes!

Combinatie van Microblading/Powder Brows

Beide technieken kunnen ook perfect gecombineerd worden. De combinatietechniek is geschikt voor alle huidtypen. Fijne hairstrokes worden dan aangevuld met een schaduwtechniek. Dit zorgt voor een subtiele aanzet van de wenkbrauw en natuurlijke bovenkant, waarbij het langzaam iets donkerder wordt ingevuld naar de uiteinden toe 😘

Twijfel je over je huidtype of wat de beste techniek is voor het beste resultaat in jouw specifieke wenkbrauwgeval? Ik help je graag! Neem contact op voor advies.

ook interessant voor jou?

Waarom zijn wenkbrauwen niet symmetrisch?

Waarom zijn wenkbrauwen niet symmetrisch?

Welke wenkbrauw is jouw favoriet? Je rechter- of linkerbrow? Er is er altijd eentje die supermakkelijk in model te brengen is. Deze wenkbrauw is lief. Ze zit moeiteloos goed. Pluk je per ongeluk een haartje teveel? Dat zie je niet eens. Het is gewoon een altijd blije...

5 grappige weetjes over wenkbrauwen

5 grappige weetjes over wenkbrauwen

Tijdens de jaren ’90, waarin o.a. Drew Barrymore haar prachtige volle wenkbrauwen omruilde voor de inmiddels iconische lijntjes, plukte menig vrouw haar wenkbrauwen weg tot de nu veel te vaak op oude foto’s geziene minimale lijntjes. Dat was gewoon ons ding toen, ja?...

Pin It on Pinterest

Share This