Hey BFF! LIZ is gesloten vanwege het Coronavirus :( Plan je afspraak vanaf 6 april ->
LET'S GO!

Phi-Powder wenkbrauwen

Phi Powder is de meest vernieuwende techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met een pen voorzien van een ultradun naaldje, worden er minuscule stippeltjes/pixels in de huid gepigmenteerd. Dit is de perfecte behandeling om je wenkbrauwen op te vullen én een zacht poeder effect te geven!

Voorzorg powder BROWS

 • Tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt microblading afgeraden.
 • Geef gezondheidsklachten altijd van te voren aan.
 • Er mag 12 uur voor de behandeling geen alcohol, koffie, (groene) thee en andere bloedverdunners worden gebruikt/genuttigd.
 • Vermijd 1 week voor de behandeling overmatig zonlicht.
 • Vermijd 2 weken voor de behandeling chemische peelingen.
 • De behandeling kan tijdens de menstruatie gevoeliger zijn.
 • Botox of filler behandelingen zijn tot 2 weken voor de behandeling toegestaan.
 • Op littekenweefsel kan het pigment minder goed hechten.
 • Vroegtijdig pigment verlies komt vaker voor bij een vet- huidtype. In dat geval is juist de Phi-Powder techniek een uitkomst!
 • Je mag vlak voor de behandeling 2x paracetamol innemen.

  nazorg powder BROWS

  • Op de eerste dag: ongeveer 30 minuten na de behandeling, je wenkbrauwen voorzichtig afnemen met een vochtig wattenschijfje en vervolgens een (dun) laagje aftercare zalf aanbrengen. Deze stappen iedere 30 minuten blijven herhalen voor de duur van 2 uur. 
  • Vanaf de volgende dag: nog 1x verzorgen met een dun laagje aftercare zalf en vervolgens 4 dagen droog houden.
  • Zorg ervoor dat je je wenkbrauwen zo min mogelijk aanraakt.
  • Vermijd de eerste 4 dagen overmatig transpireren.
  • Vermijd de eerste 2 weken direct zonlicht en de sauna.
  • De eerste 2 weken geen crème of make -up aanbrengen op je wenkbrauwen.
  • Botox of filler behandelingen zijn na 2 weken toegestaan.
  • Na een aantal dagen kun je enkele korstjes verliezen.
  • Het pigment wordt ongeveer 30% lichter.

  Alles wat je wilt weten over
  Powder Brows

  Klik of tik op het plusje om het antwoord op jouw vraag te lezen!

  Powder Brows

  Voor wie is Phi Powder geschikt?

  Phi Powder is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een manier om zijn of haar wenkbrauwen te corrigeren, perfectioneren of op te vullen. Bijvoorbeeld als je gewoon weinig wenkbrauwhaartjes hebt van jezelf. Of als je een ziekte hebt die voor haaruitval zorgt. Maar ook als je bijvoorbeeld door een litteken een strookje haar mist. Powder is in vergelijking met microblading ook zeer geschikt voor de vette huid en/of grove huidstructuur. De minuscule stippeltjes zorgen voor een zacht gepoederd resultaat. Absoluut een perfecte manier om je wenkbrauwen mee op te vullen!

  Wat zijn de voordelen van Phi Powder?
  • Mildere behandeling dan reguliere PMU.
  • Geen tatoeage maar semi-permanente make up.
  • Nihil kans op uitvloeiing of verkleuringen.
  • Het model is jaarlijks aan te passen.
  • Zorgt voor een open blik met liftend effect
  • Perfecte wenkbrauwen gedurende 1 tot 2 jaar!
  Is Phi Powder permanente make-up?

  Phi Powder is een semi permanente make-up en blijft afhankelijk van je huidtype, ongeveer 1 tot 2 jaar goed zichtbaar. De minuscule stippeltjes zullen langzaam vervagen, maar de vorm blijft wel jaren zichtbaar. Na ongeveer 3 jaar is het pigment volledig verdwenen. Vandaar het advies om jaarlijks een nabehandeling uit te laten voeren. Bij sommige huidtypes kan het voorkomen dat het pigment vroegtijdig wordt uitgestoten. In overleg kun je dan vaker terugkomen tegen een gereduceerd tarief.

  Resultaten

  Hoe zien mijn wenkbrauwen er vlak na de behandeling uit?
  Na de behandeling kan je huid lichtjes rood van kleur zijn. Dit zal vrij snel wegtrekken. De kleur is ongeveer 30% donkerder dan het eindresultaat. In vergelijking met microblading kunnen er bij shading/powder iets sneller korstjes ontstaan.
  Hoe lang blijft shading/powder zichtbaar?
  Shading/powder is een semi-permanente make-up. Het resultaat blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar goed zichtbaar. Na ongeveer 3 jaar is het pigment volledig uit de huid verdwenen. De minuscule stippeltjes zullen langzaam vervagen, maar de vorm blijft wel jaren zichtbaar. Daarom adviseren wij om jaarlijks een nabehandeling uit te laten voeren. Bij sommige huidtypes kan het voorkomen dat het pigment sneller vervaagt dan gebruikelijk. In dit geval kun je vaker terugkomen voor een nabehandeling tegen een gereduceerd tarief.
  Is microblading pijnlijk?
  De gevoeligheid tijdens de behandeling verschilt per persoon. De pijn wordt door sommigen omschreven als epileren met een touwtje. In vergelijking een machinale behandeling (reguliere PMU), is deze manier een stuk milder. Menstruatie kan invloed hebben op de gevoeligheid tijdens de behandeling. Indien gewenst kun je een uur voor de behandeling 2x paracetamol innemen (let op: geen aspirine!).

  Merken

  Met welke merken werkt LIZ?
  LIZ werkt uitsluitend met de pigmenten van Phibrows. Deze pigmenten staan bekend om duurzaamheid, minimale tot geen verkleuringen en uitloop. Daarnaast gegarandeerd 100% veiligheid. De pigmenten zijn o.a. samengesteld uit organische mineralen. De kleur van het pigment wordt exact afgestemd op jouw huid en haartint.
  Zijn de pigmenten veilig?
  LIZ werkt uitsluitend met de pigmenten van Phibrows. Deze pigmenten voldoen aan de richtlijnen van de EU Resolution ResAP (2008)1, en is goedgekeurd door de FDA, door de GmbH (het CTL), en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteiten. Ze behoren tot de top 3 best geteste pigmenten ter wereld qua veiligheid en zijn ook MRI veilig. De kleuren zijn parabenenvrij en worden gemaakt met steriel (niet gedistilleerd zoals de meeste Nederlandse merken) water. Alle kleuringen hebben een andere ingrediëntenlijst, welke vermeld staat op de verpakking. Het is een samenstelling van o.a. organische en synthetische mineralen. Mocht je bepaalde allergieën hebben, dan is het verstandig deze van te voren te bespreken.

  Waarom LIZ

  Wat kan ik verwachten van de behandeling?

  Via de website kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een behandeling. We starten met een intakegesprek. In dit gesprek word je geïnformeerd over shading/powder, nazorg en eventuele risico’s. Vervolgens word je gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen. Daarna neem je plaats op de behandelstoel en zorgen we dat je comfortabel ligt (dekentje en extra kussentje zijn hiervoor beschikbaar).

  De eerste stap is het bepalen van de vorm van je gewenste wenkbrauw. Hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van jouw gezicht en de ‘golden ratio’. Met een speciale kompas en passer wordt de perfecte vorm van jouw wenkbrauwen uitgemeten en omlijnd met een speciaal potlood. Vervolgens kun je je wenkbrauwen bekijken, bespreken en laten aanpassen totdat je helemaal tevreden bent met de nieuwe vorm.

  De volgende stap is het pigmenteren. Hierna zal de nazorg worden uitgelegd. De totale behandeling ( intake, uitmeten, pigmenteren en uitleg nazorg) neemt ongeveer 2 uur in beslag.

  Phi Powder blijft afhankelijk van je huidtype, ongeveer 1 tot 2 jaar goed zichtbaar. Het pigment zal langzaam vervagen en daarom adviseert LIZ om jaarlijks terug te komen voor een nabehandeling.

  Bij sommige huidtypes kan het voorkomen dat het pigment vroegtijdig wordt uitgestoten. In dit geval, kunt u in overleg, vaker terugkomen voor een nabehandeling.

  Waar vindt de behandeling plaats?

  De salon ligt in het sfeervolle Barendrecht (Oranjewijk). Vlakbij het station, dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Je kunt parkeren met een blauwe kaart en er is altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

  Waarom zit je goed bij LIZ?
  • Uitstekende recensies op social media
  • Uitsluitend gebruik van de beste merken
  • Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies
  • Nazorg informatie en producten
  • GGD gecertificeerde salon

  Bovendien is jouw styliste zorgvuldig getraind door:

  • de Phibrow Academy
  • de Elite Microblading Academy
  • en.. de winnares microblading contest Liucija Penkauskiené!

  Bezoekadres

  Prins Hendrikstraat 4
  2991 BP Barendrecht

  Social Media

  Heb je een vraag? Stuur een mailtje!