A perfect look

altijd perfecte WENKBRAUWEN

Zeg vaarwel tegen getekende wenkbrauwen die je bezoek aan de sportschool of een verfrissende duik in het water niet doorstaan. Start je dag zonder gedoe en bespaar elke ochtend kostbare minuten in je ochtendroutine.

(Semi) permanente wenkbrauwmake-up is de ideale oplossing voor perfecte wenkbrauwen, altijd en overal!

PMU wenkbrauwen

Met behulp van een PMU-apparaat kunnen er zowel subtiele poedereffecten (PowderBrows) als realistische hairstrokes (Nanobrows) of een combinatie van beide technieken worden toegepast (CombiBrows). Hierdoor kun je altijd de ideale wenkbrauwstijl vinden die bij jou past!

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Meer symmetrie
 • Waterproof
 • Natuurlijk resultaat
 • Vorm & kleur zijn aanpasbaar
 • Tijdbesparing in de ochtend


de behandeling

Wat zijn de tarieven

 • Nieuwe behandeling € 450
 • Touch- up 1 tot 3 jaar € 225
 • De nabehandeling is inbegrepen (na 6 weken)

hoe verloopt de Behandeling

De eerste sessie begint met een intakegesprek om al jouw wensen te bespreken en professioneel advies te geven. Vervolgens starten we met browmapping, een essentiële stap om de perfecte wenkbrauwvorm voor jou te bepalen. Hierbij wordt altijd zorgvuldig gelet op de anatomie van je gezicht en de ‘golden ratio’. Met behulp van diverse meetinstrumenten wordt de vorm omlijnd, zodat je de wenkbrauwvorm duidelijk kunt bekijken, bespreken en eventueel laten aanpassen tot je helemaal tevreden bent. Hierna begint de behandeling, die gemiddeld zo’n 2 uur duurt.

De nabehandeling

Na een periode van 6 tot 8 weken volgt de tweede sessie. Zonder deze nabehandeling zal het resultaat maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot zo’n 70 procent van het pigment en na de bijwerking ongeveer 30 procent. Deze (gratis) nabehandeling, die ongeveer 45 minuten duurt, zal er dus voor zorgen dat je lang plezier zult hebben van het resultaat.

herstelproces

wat kun je verwachten 

Na de behandeling zullen je wenkbrauwen er ongeveer 1 week donkerder uitzien. Daarna kunnen er korstjes ontstaan en de kleur lijkt even verdwenen. Dit is volkomen normaal en hoort bij het genezingsproces. Geef je wenkbrauwen de tijd om te genezen. Het pigment heeft tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Overzicht van het herstelproces

 • Dag 1-4:
  – Intense kleur wenkbrauwen
 • Dag 5-10:
  – (lichte) korstjes
 • Week 2-4:
  – (bijna) geen zichtbare kleur of vorm
 • Week 5-6:
  – Kleur en vorm begint terug te komen
 • Week 6-8:
  – Kleur en vorm zijn volledig zichtbaar
  – Tijd voor de 2e sessie!
voorzorg

Voor de behandeling

 • Geen aspirine, naproxen of ibuprofen innemen. Paracetamol kan wel. 
 • Laat voor de behandeling het kopje koffie even staan en andere cafeïne houdende drankjes, zoals zwarte/groene thee en frisdrank. 
 • 2 weken de wenkbrauwen niet verven.
 • 2 weken geen filler of botox laten toepassen.
 • 1 week niet zonnen of zonnebanken.
 • Tip: was vooraf alvast je haren i.v.m. het  droog houden van je wenkbrauwen (5 dagen).


nazorg

Na de behandeling

 • 5 dagen geen watercontact.
 • 5 dagen niet intensief gaan sporten.
 • 1 week geen make-up of crème op de wenkbrauwen, rondom kan wel.
 • 1 week niet zwemmen en geen sauna.
 • 2 weken niet gaan zonnen.
 • 2 weken de wenkbrauwen niet verven.
 • 2 weken geen filler of botox laten toepassen.
 • 2 weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren.
 • Na 2 weken tijdens het zonnen beschermen met SPF 30 of hoger.


DE BESTE MERKEN

Voor het beste resultaat werk ik uitsluitend met de producten van DMT Beauty. Dit topmerk is 100% veilig en duurzaam.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Ik neem altijd uitgebreid de tijd om tot het beste resultaat te komen. Jouw looks zijn bij mij in goede handen!

GGD-CERTIFICAAT

Mijn salon en werkwijze zijn door de GGD nauwkeurig geïnspecteerd en goedgekeurd. 

Hey, ik ben Olga

PMU Specialiste

Het allerkleinste winkelpandje van Poortugaal was in 2014 de geboorteplaats van Looks by LIZ. Zodra semi-permanente make-up naar Nederland kwam, stond ik vooraan in de rij voor een opleiding tot PMU-artist! Inmiddels is de salon verhuisd naar Barendrecht en al jarenlang dé plek voor het upgraden van wenkbrauwen en andere (S)PMU-behandelingen.

Als PMU-specialiste ben ik zeer gepassioneerd over mijn vak en getraind door o.a. deze absolute toppers: DMT Beauty, PHI academy en Liucija Penkauskiené (winnares microblading contest). Door de jaren heen volgde ik verschillende masterclasses, perfectioneerde ik mijn technieken en behandelde ik de wenkbrauwen van honderden tevreden klanten.

Een natuurlijk ogend effect is altijd mijn streven. Ik combineer verschillende PMU-wenkbrauwtechnieken om de juiste look te creëren voor elke klant.

Review

Wat zeggen onze klanten over hun bezoek

Een paar jaar geleden klant geworden bij Olga en ik zou haar aan iedereen aanraden. Ze werkt erg prettig en heeft oog voor detail. Iedere keer laat ze mijn wenkbrauwen er perfect uitzien! én laat mij ook niet de stoel uitgaan tot ze zelf 100 procent tevreden is! 

Lisa

Al 3 jaar ben ik vaste klant bij Olga voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Zowel op vlak van hygiëne, goede nazorg en de aandacht voor details weet je gewoon dat je bij Olga goed zit. Het maakt dat ik ieder jaar met veel plezier 1,5u reis om mijn wenkbrauwen bij te laten werken! 

Madelinde

Één woord: geweldig! Door mijn huidziekte heb ik weinig haar en sinds ik bij LIZ ben geweest, heb ik mij nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Ik kan Looks by LIZ iedereen aanbevelen die graag een PMU behandeling willen laten doen. De mate van professionaliteit en service is zo hoog. Ze neemt echt de tijd voor je en laat je tevreden de deur uitgaan. 

Sharon

Twijfel je nog ergens over?

Veel gestelde vragen

Hoelang heb ik plezier van mijn wenkbrauwen?

Dit varieert per persoon en kan korter zijn onder bepaalde omstandigheden. Je wenkbrauwen blijven ongeveer een jaar mooi, waarna ze langzaam vervagen, tenzij je ze laat bijwerken. Factoren zoals levensstijl, huidverzorging en blootstelling aan de zon kunnen van invloed zijn, maar ook een zeer vette huid zal waarschijnlijk eerder een bijwerking nodig hebben. Het is belangrijk om een SPF te gebruiken.

Overzicht retentie:

 • Zeer vette huid: tot 12 maanden
 • Vette tot normale huid: 12-18 maanden
 • Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden
Is de behandeling pijnlijk?

Hoewel de ervaring per persoon verschilt, wordt deze behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dit is mede te danken aan het gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Tijdens de behandeling kan er een verdovende crème worden aangebracht. Je kunt ook overwegen om voorafgaand aan de behandeling twee paracetamol in te nemen. Dit kan helpen om eventueel ongemak te minimaliseren.

Wat is het verschil tussen microblading en Nano hairstrokes?

Microblading was lange tijd dé toonaangevende methode voor het creëren van vollere wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling. De wereld van semi permanente make-up (SPMU) ontwikkelt zich echter razendsnel. Inmiddels is er een nieuwe opvolger van Microblading: Nano hairstrokes ook bekend als (hyper-) realistische hairstrokes. Deze techniek, uitgevoerd met een PMU-pen, biedt tal van voordelen: het is geschikt voor alle huidtypen, zorgt voor een langduriger resultaat, is minder belastend voor de huid en bovendien veel minder gevoelig 😊

Wat is semi- permanente make-up?

Semi – Permanente Make-up biedt een langdurig effect, maar is niet permanent. Het pigment wordt namelijk in een hogere huidlaag aangebracht, waardoor het na enige tijd (ongeveer 3 jaar) volledig vervaagt, tenzij er tussendoor een touch-up wordt uitgevoerd. Semi- permanente make-up is ideaal voor het versterken van de natuurlijke vorm en volheid van je wenkbrauwen, zonder dat je vastzit aan dezelfde vorm. De vorm en kleur blijven dus aanpasbaar.

Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast?

Nee, helaas niet. Deze behandeling is niet mogelijk bij zwangere vrouwen of in de periode van borstvoeding, diabetes, hart- en vaatziekten, en bloedverdunners. Als je Roaccutane hebt gebruikt, raden we aan om minimaal vier weken te wachten.

Kan ik mijn elders geplaatste (S)PMU wenkbrauwen laten bijwerken?

In sommige gevallen is dat mogelijk. Neem voor de beoordeling hiervan contact op om een intake-afspraak in te plannen. Je kunt ook een duidelijke foto (bij voorkeur genomen bij daglicht) mailen naar info@looksbyliz.nl.

Are you ready for your best brows ever?

Boek een afspraak!

× Vragen? stel ze via Whatsapp