top of page
15.png

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

WENKBRAUWEN

Zeg vaarwel tegen getekende wenkbrauwen die je bezoek aan de sportschool of een verfrissende duik in het water niet doorstaan. Bespaar elke ochtend kostbare minuten. Semi-permanente wenkbrauwmake-up is de ideale oplossing voor prachtige wenkbrauwen, altijd en overal. Microblading, PowderBrows of een combinatie van beide technieken is de ideale oplossing voor jou!

IMG_3510.PNG

PERFECTE WENKBRAUWEN

Met een speciale PMU-pen kan ik zowel zachte poedereffecten (PowderBrows) als hyperrealistische hairstrokes (CombiBrows) creëren. De powdertechniek vult de wenkbrauw mooi op, alsof de wenkbrauw met make-up is aangebracht. De hairstrokes zijn flinterdun en bijna niet van echt te onderscheiden.

 

De vorm wordt perfect op jouw gezichtsvorm afgestemd en de kleur op je eigen natuurlijke wenkbrauwen. 

Ik ben volledig gespecialiseerd in beide technieken, zodat je altijd de ideale wenkbrauwstijl kunt vinden die bij jou past. Begin je dag zonder gedoe en bespaar kostbare tijd in je ochtendroutine met altijd perfecte wenkbrauwen!

POWDERBROWS
& COMBIBROWS

Behandeling

Wat zijn de tarieven voor een semi -permanente wenkbrauw behandeling? 
Wanneer je een nieuwe behandeling wilt boeken, bedraagt het tarief €450 inclusief nabehandeling (na 6 tot 8 weken). Als het weer tijd is voor een touch-up na 1 tot 3 jaar, geldt een tarief van €225 inclusief nabehandeling.

Hoe verloopt de behandeling?

De eerste sessie begint met een intakegesprek om al jouw wensen te bespreken en professioneel advies te geven. Vervolgens starten we met browmapping, een essentiële stap om de perfecte wenkbrauwvorm voor jou te bepalen. Hierbij wordt altijd zorgvuldig gelet op de anatomie van je gezicht en de 'golden ratio'. Met behulp van diverse meetinstrumenten wordt de vorm omlijnd, zodat je de wenkbrauwvorm duidelijk kunt bekijken, bespreken en eventueel laten aanpassen tot je helemaal tevreden bent. Hierna begint de behandeling, die gemiddeld zo'n 2 uur duurt.

Nabehandeling

Na een periode van 6 tot 8 weken volgt de tweede sessie. Zonder deze nabehandeling zal het resultaat maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot zo'n 70 procent van het pigment en na de bijwerking ongeveer 30 procent. Deze (gratis) nabehandeling, die ongeveer 45 minuten duurt, zal er dus voor zorgen dat je lang plezier zult hebben van schitterende wenkbrauwen!

behandeling
DE BESTE MERKEN
 

Voor het beste resultaat werk ik uitsluitend met de producten van DMT Beauty. Dit topmerk is 100% veilig en duurzaam.

PERSOONLIJKE AANDACHT
 

Ik neem altijd uitgebreid de tijd om tot het beste resultaat te komen. Jouw looks zijn bij mij in goede handen!

GGD-CERTIFICAAT
 

 Mijn salon en werkwijze zijn door de GGD nauwkeurig geïnspecteerd en goedgekeurd.

Hey, ik ben Olga

PMU SPECIALISTE

Het allerkleinste winkelpandje van Poortugaal was in 2014 de geboorteplaats van Looks by LIZ. Zodra microblading naar Nederland kwam, stond ik vooraan in de rij voor een opleiding tot PMU-artist. Inmiddels is Looks by LIZ verhuisd naar Barendrecht en al jarenlang dé plek voor het upgraden van wenkbrauwen met semipermanente make-up.

Blog Pixie Marble 2

Are you ready for your best brows ever?

bottom of page