A perfect smile

altijd VERZORGDE LIPPEN

De kleur en vorm van je lippen accentueren,
verbeteren en ze optisch voller laten lijken? Dat klinkt geweldig, toch?

LipBlush is dé nummer 1 semi-permanente make-up behandeling voor perfecte lippen! Zeg maar gedag tegen lipfillers, want LipBlushing is dé oplossing!

LIPBLUSH

Met behulp van een PMU apparaat worden minuscule pigmentpixels voorzichtig in je lippen geblend, wat resulteert in een super natuurlijk effect. Je lippen krijgen meer vorm en tegelijkertijd een zachte, frisse kleur.

 • Geschikt voor alle lipvormen
 • Mooie zachte contouren
 • Verhult pigmentatieverschillen
 • Meer symmetrie
 • Lippen lijken optisch voller
 • Natuurlijk resultaat
 • Tijdbesparing in de ochtend
de behandeling

Wat zijn de tarieven

 • Nieuwe behandeling  € 450
 • Touch – up 1 tot 3 jaar € 225
 • De nabehandeling is inbegrepen (na 6 weken)


Hoe verloopt de behandeling?

De eerste sessie begint met een intakegesprek om al jouw wensen te bespreken en professioneel advies te geven. Er is keuze uit een uitgebreid scala aan kleuren, dus alles is mogelijk. Wij zijn wel voorstander van een kleur die het dichtst bij je natuurlijke lipkleur past. De lipcontour kan, indien gewenst en afhankelijk van de vorm, 1 tot 2 mm hoger toegepast worden zodat je lippen voller zullen lijken.

De volgende stap is het afmeten en uittekenen van de lipcontour met een potloodje. Hierna kun je vorm bekijken, bespreken en eventueel laten aanpassen tot je helemaal tevreden bent. Daarna kan lipblush behandeling van start gaan, die gemiddeld zo’n 2,5 uur duurt. De meeste mensen ervaren de behandeling als voelbaar maar niet pijnlijk.

NAbehandeling

Na een periode van 6 tot 8 weken volgt de tweede sessie. Deze nabehandeling is echt noodzakelijk, want anders zal resultaat maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot zo’n 70 procent van het pigment en na de bijwerking ongeveer 30 procent. Deze (gratis) nabehandeling, die ongeveer 60 minuten duurt, zal ervoor zorgen dat je heel lang plezier zult hebben van prachtige blushed lippen!

herstelproces

Wat kun je verwachten 

Na de behandeling zijn je lippen gezwollen (dit is meestal al binnen 1 dag verminderd) en hebben een intense kleur. Na enkele dagen kunnen er kleine velletjes ontstaan en de kleur lijkt even verdwenen. Dit is volkomen normaal en hoort bij het genezingsproces. Geef je lippen even de tijd om te genezen. Het pigment heeft tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Overzicht herstelproces

 • Dag 1-3:
  Fel, intense kleur, (lichte) zwelling
 • Dag 4-7:
  Korstjes / velletjes
 • Week 2-4:
  (Bijna) geen kleur/vorm te zien
 • Week 5-7:
  Kleur en vorm worden geleidelijk weer zichtbaar
 • Week 8:
  Volledige kleur en vorm zichtbaar
  – tijd voor de tweede sessie!


voorzorg

Voor de behandeling

 • Drink geen cafeïne voor de behandeling (geen koffie, zwarte/groene thee, frisdrank). 
 • Geen aspirine, naproxen of ibuprofen innemen m.u.v. Paracetamol.
 • 2 weken vooraf niet zonnen.
 • 2 maanden vooraf geen lipfiller behandelingen.
 • Indien je in het verleden last hebt gehad van een herpeskoortslip, haal Acyclovirzalf en tabletten (400 mg of hoger) in huis. Begin met innemen op de dag van de behandeling tot 3-4 dagen erna.
 • Belangrijk: Voor een optimale behandeling mogen de lippen niet droog zijn of velletjes hebben. Smeer je lippen 4-5 dagen voor de behandeling regelmatig in met bepanthen babyzalf of iets op basis van honing of sheabutter. Gebruik geen producten op basis van petroleum (zoals labello en vaseline).


nazorg

Na de behandeling

Tot 4 dagen na de behandeling

 • Geen watercontact.
 • Geen vaseline of balsem gebruiken.
 • Niet aanraken.
 • Niet sporten.

Na de behandeling

 • 1 week niet zwemmen of een sauna bezoeken.
 • 10 dagen geen make-up op de lippen aanbrengen.
 • 2 weken niet gaan zonnen.
 • 2 weken geen gezichtsbehandelingen,
 • 2 weken geen filler laten toepassen.
 • Na 2 weken beschermen tijdens het zonnen met SPF 30 hoger.DE BESTE MERKEN

Voor het beste resultaat werk ik uitsluitend met de producten van DMT Beauty. Dit topmerk is 100% veilig en duurzaam.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Ik neem altijd uitgebreid de tijd om tot het beste resultaat te komen. Jouw looks zijn bij mij in goede handen!

GGD-CERTIFICAAT

Mijn salon en werkwijze zijn door de GGD nauwkeurig geïnspecteerd en goedgekeurd.

Hey, ik ben Olga

PMU Specialiste

Het allerkleinste winkelpandje van Poortugaal was in 2014 de geboorteplaats van Looks by LIZ. Zodra semi- permanente make-up naar Nederland kwam, stond ik vooraan in de rij voor een opleiding tot PMU-artist! Inmiddels is de salon verhuisd naar Barendrecht en al jarenlang dé plek voor het upgraden van wenkbrauwen en andere (S)PMU- behandelingen.

Als PMU-specialiste ben ik zeer gepassioneerd over mijn vak en getraind door o.a. deze absolute toppers: DMT Beauty, PHI academy en Liucija Penkauskiené (winnares microblading contest). Door de jaren heen volgde ik verschillende masterclasses, perfectioneerde ik mijn technieken en behandelde ik de wenkbrauwen van honderden tevreden klanten.

Een natuurlijk ogend effect is altijd mijn streven. Ik combineer verschillende PMU-wenkbrauwtechnieken om de juiste look te creëren voor elke klant.

Review

Wat zeggen onze klanten over hun bezoek:

Een paar jaar geleden klant geworden bij Olga en ik zou haar aan iedereen aanraden. Ze werkt erg prettig en heeft oog voor detail. Iedere keer laat ze mijn wenkbrauwen er perfect uitzien! én laat mij ook niet de stoel uitgaan tot ze zelf 100 procent tevreden is! 

Lisa

Al 3 jaar ben ik vaste klant bij Olga voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Zowel op vlak van hygiëne, goede nazorg en de aandacht voor details weet je gewoon dat je bij Olga goed zit. Het maakt dat ik ieder jaar met veel plezier 1,5u reis om mijn wenkbrauwen bij te laten werken! 

Madelinde

Één woord: geweldig! Door mijn huidziekte heb ik weinig haar en sinds ik bij LIZ ben geweest, heb ik mij nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Ik kan Looks by LIZ iedereen aanbevelen die graag een PMU behandeling willen laten doen. De mate van professionaliteit en service is zo hoog. Ze neemt echt de tijd voor je en laat je tevreden de deur uitgaan. 

Sharon

Twijfel je nog ergens over?

Veel gestelde vragen

Hoelang heb ik plezier van lipblush?

Dit varieert per persoon en kan korter zijn onder bepaalde omstandigheden. Gemiddeld kun je er 2 tot 5 jaar plezier van hebben. Factoren zoals levensstijl, huidverzorging en blootstelling aan de zon kunnen van invloed zijn. Het is belangrijk om een SPF te gebruiken.

Is de behandeling mogelijk na het plaatsen van lipfillers?

Dat is mogelijk, alleen wel met minstens een tussenpozen van vier weken tussen het plaatsen van de fillers en de lipblush behandeling. Ons advies is om de eerste sessie lipblush en de nabehandeling afspraak te laten plaatsvinden, voordat je de fillers laat toepassen. Het gebruik van fillers kan echter wel de houdbaarheid van de lippigmentatie iets verkorten.

Kan lipblush worden toegepast tijdens de aanwezigheid van koortsblaasjes?

Het is helaas niet mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je op het moment van de afspraak koortsblaasjes hebt. Als je vaker last hebt van koortsblaasjes, adviseren wij om bij je huisarts langs te gaan om medicatie te laten voorschrijven die koortsblaasjes voorkomt.

Is de behandeling pijnlijk?

Hoewel de ervaring per persoon kan verschillen, wordt deze behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dit is mede te danken aan het gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Tijdens de behandeling kan er een verdovende crème worden aangebracht. Je kunt ook overwegen om voorafgaand aan de behandeling paracetamol in te nemen. Dit kan helpen om eventueel ongemak te minimaliseren

Is lipblush mogelijk bij donkere lippen?

Dat is mogelijk. Er zal echter wel een extra behandeling nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens de eerste 2 sessies worden de lippen geneutraliseerd met een complementaire kleur. Na de behandeling zullen de lippen er oranje uitzien, maar dit zal snel verdwijnen tijdens het genezingsproces. Vanaf de derde sessie kan de gewenste kleur worden toegepast. Let op: het kan voorkomen dat er nog extra behandelingen nodig zullen zijn.

Kan PMU bij iedereen worden toegepast?

Nee, helaas niet. Permanente make-up kan niet bij zwangere vrouwen of in de periode van borstvoeding, diabetespatiënten, patiënten met hart- en vaatziekten, en bij het gebruik van bloedverdunners worden toegepast. Als je Roaccutane hebt gebruikt, raad ik aan om minstens vier weken te wachten.

Are you ready for your best lips ever?

Boek een afspraak!

× Vragen? stel ze via Whatsapp