top of page
AdobeStock_343627060.jpeg

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

LIPBLUSH

Wil je de kleur en vorm van je lippen accentueren, verbeteren en ze optisch voller laten lijken? Dat klinkt geweldig, toch? LipBlush is dé nummer 1 semi-permanente make-upbehandeling voor perfecte lippen! Zeg maar gedag tegen lipfillers, want LipBlushing is dé oplossing!

Lip Gloss

A perfect smile

ALTIJD VERZORGDE LIPPEN

Met behulp van een speciaal PMU apparaat worden minuscule pigmentpixels voorzichtig in je lippen geblend, wat resulteert in een supernatuurlijk effect. Je lippen krijgen meer vorm en tegelijkertijd een zachte, frisse kleur. De voordelen van lipblush:

  • Geschikt voor alle lipvormen

  • Mooie zachte contouren

  • Verhult pigmentatieverschillen

  • Meer symmetrie

  • Lippen lijken optisch voller

  • Natuurlijk resultaat

  • Tijdbesparing in de ochtend

LIPBLUSH

Behandeling

Wat zijn de tarieven voor Lipblush behandeling?

Wanneer je een nieuwe behandeling wilt boeken, bedraagt het tarief €450 inclusief nabehandeling (na 6 tot 8 weken). Als het weer tijd is voor een touch-up na 1 tot 3 jaar, geldt een tarief van €245, inclusief nabehandeling.

 

Hoe verloopt de behandeling?

De eerste sessie begint met een intakegesprek om al jouw wensen te bespreken en professioneel advies te geven. Er is keuze uit een uitgebreid scala aan kleuren, dus alles is mogelijk. Wij zijn wel voorstander van een kleur die het dichtst bij je natuurlijke lipkleur past. De lipcontour kan, indien gewenst en afhankelijk van de vorm, 1 tot 2 mm hoger toegepast worden zodat je lippen voller zullen lijken.  


De volgende stap is het afmeten en uittekenen van de lipcontour met een potloodje. Hierna kun je vorm bekijken, bespreken en eventueel laten aanpassen tot je helemaal tevreden bent. Daarna kan lipblush behandeling van start gaan, die gemiddeld zo'n 2,5 uur duurt. De meeste mensen ervaren de behandeling als voelbaar maar niet pijnlijk.

Nabehandeling

Na een periode van 6 tot 8 weken volgt de tweede sessie. Deze nabehandeling is echt noodzakelijk, want anders zal resultaat maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot zo'n 70 procent van het pigment en na de bijwerking ongeveer 30 procent. Deze (gratis) nabehandeling, die ongeveer 60 minuten duurt, zal ervoor zorgen dat je heel lang plezier zult hebben van prachtige blushed lippen!

behandeling
DE BESTE MERKEN
 

Voor het beste resultaat werk ik uitsluitend met de producten van DMT Beauty. Dit topmerk is 100% veilig en duurzaam.

PERSOONLIJKE AANDACHT
 

Ik neem altijd uitgebreid de tijd om tot het beste resultaat te komen. Jouw looks zijn bij mij in goede handen!

GGD-CERTIFICAAT
 

 Mijn salon en werkwijze zijn door de GGD nauwkeurig geïnspecteerd en goedgekeurd.

Hey, ik ben Olga

PMU SPECIALISTE

Het allerkleinste winkelpandje van Poortugaal was in 2014 de geboorteplaats van Looks by LIZ. Zodra microblading naar Nederland kwam, stond ik vooraan in de rij voor een opleiding tot PMU-artist. Inmiddels is Looks by LIZ verhuisd naar Barendrecht en al jarenlang dé plek voor het upgraden van wenkbrauwen met semipermanente make-up.

Blog Pixie Marble 2

Are you ready for your best smile ever?

bottom of page