Olga’s selectie

Voor jou als (startende) wenkbrauw-artiest heb ik met zorg twee PMU-apparaten geselecteerd. Je kunt beide apparaten uitproberen tijdens je training.

MAST p10

LICHTGEWICHT PMU-APPARAAT VOOR STARTERS
129
excl. BTW

​De Mast P10 is een perfect instapmodel om mee te starten. Dit apparaat heeft weinig trilling en een slag van 3.5 mm. De mast P10 is geschikt voor het pigmenteren van eyeliner, wenkbrauwen en lippen. Dit instapmodel weegt slechts 117 gram en is te gebruiken met alle universele naaldmodules.

De Mast P10 wordt inclusief RCA kabel geleverd. Om het apparaat aan te sluiten heb je een voeding (power supply) nodig. De Mast P10 wordt exclusief voeding geleverd (zie opties).

Dit is de MAST 10

TE GEBRUIKEN VOOR:
Nano | Hairstrokes | Eyeliner | Ombre | Lippen | Camouflage
SPECIFICATIES:
117 gram
Japanse Coreless Motor

Frame gemaakt van hoogwaardig aluminium
Naalddiepte instelbaar
Slaglengte: 3,5 mm
Geschikt voor universele cartridges
RCA kabel inbegrepen
Te gebruiken met de
Voeding Critical Atom X 

Apart Verkrijgbaar

De Critical Atom X Power Supply zorgt voor de stroomvoorziening. Je kunt je apparaat er gemakkelijk langzamer of sneller mee zetten. Met stevige magneet voor het eenvoudig ophangen en vastzetten op een werktafel.

Prijs: € 250,- excl BTW

TITAN PMU MACHINE

Speciaal ontworpen voor high-end professionals en klanten
950
excl. BTW

Verfijn je PMU-vaardigheden met een vleugje luxe, dankzij dit exclusieve nieuwe PMU-Toestel. Het Titan PMU-handstuk heeft een eenvoudige schroefdop om je naalden te bevestigen. Het handvat is licht en ligt goed in de hand zodat je lang en makkelijk kan werken.

Met een slaglengte van 3,2 mm staat deze garant voor ongeëvenaarde precisie. Het apparaat produceert minimaal geluid, zelfs bij maximale kracht, zodat je ongestoord kan werken. Bovendien is hij nagenoeg trillingvrij, wat nauwkeurige en consistente resultaten garandeert.

Voorziening voor stroom en connectie naar de Titan PMU power supply.

Dit is de TITAN

 TE GEBRUIKEN VOOR:
Nano | Hairstrokes | Eyeliner | Ombre | Lippen | Camouflage
SPECIFICATIES:
Zwitserse Coreless Motor

12000 tpm
Frame gemaakt van vliegtuigkwaliteit aluminium
Makkelijk demonteren
Verbeterde Swash Pallet
Slaglengte: 3,2 mm

Geschikt voor universele cartridges
Te gebruiken met de Titan Powersupply

Apart Verkrijgbaar

Een hoogwaardige power supply met de juiste functies voor het bereiken van een perfect en natuurlijk resultaat. Hij heeft een elegant en stijlvol design. 

De Titan Power Supply heeft een ingebouwde LED display. Een knipperende verlichting om de geselecteerde spanning aan te geven.

Prijs: € 250,- excl BTW

× Vragen? stel ze via Whatsapp