Hey BFF! LIZ is gesloten vanwege het Coronavirus :( Plan je afspraak vanaf 6 april ->
LET'S GO!

PhiLings Microneedling

Deze revolutionaire huidverjongingsbehandeling is speciaal ontwikkeld door de PhiAcademy. Met behulp van de Philingspen wordt je huid effectief geholpen zich razendsnel te vernieuwen en te verfraaien, zonder de opperhuid te beschadigen. In vergelijking met de MTS-roller of de Dermaroller heeft je huid minder hersteltijd nodig. Microneedling is bovendien comfortabeler en nauwkeuriger!

Voorzorg Microneedling

 • Tijdens de zwangerschap of borstvoeding kan er geen behandeling plaatsvinden.
 • Geef gezondheidsklachten altijd van te voren aan.
 • De behandelde huid is direct na de behandeling rood van kleur en kan (licht) gezwollen zijn.
 • Er mag 24 uur voor de behandeling geen alcohol, koffie, (groene) thee of andere bloedverdunners worden genuttigd/gebruikt.
 • Behandeling is niet mogelijk, wanneer je last hebt van hyperpigmentatie of keloïdlittekens.
 • Het is beter om 2 weken voor de behandeling (chemische) huid peelingen te vermijden.
 • Botox en filler behandelingen zijn tot 2 weken voor de behandeling mogelijk.

Nazorg Microneedling

 • Op dag 1, voor het slapen gaan: voorzichtig je gezicht wassen met lauw water, droog deppen en de eerste skincocktail aanbrengen.
 • Op dag 2 deze stappen herhalen in de ochtend, middag en avond.
 • Op dag 3 herhaal je deze stappen alleen nog in de ochtend.
 • Tijdens het gebruik van de skincocktails mogen er geen andere producten worden aangebracht. Het is belangrijk om de eerste 2 dagen alle UV straling te vermijden. Ook tijdens de wintermaanden. Dit voorkomt hyperpigmentatie. Draag daarom een petje en/of zonnebril.
 • Vermijd de eerste 5 dagen overmatig zonlicht, zonnebank, sauna, overmatig transpireren en zwemmen.
 • Vermijd tot 4 weken scrub en peelingen.
 • Tussen de behandelingen is een hersteltijd nodig van ca. 2 tot 3 weken.
 • Bepaalde huidproblemen, zoals grove poriën, acne littekens, diepere rimpels en donkere pigmentvlekken vragen om meerdere behandelingen. 

Alles wat je wilt weten over
Microneedling

Klik of tik op het plusje om het antwoord op jouw vraag te lezen!

PhiLings Microneedling

Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedling is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een effectieve manier om zijn of haar huid te verbeteren.

Denk hierbij aan vermindering van:

 • Fijne lijntjes en rimpels.
 • Ane littekens.
 • Littekens
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
Wat zijn de voordelen van Microneedling?

Versteviging van de huid + vermindering reliëf
De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Hierdoor merk je al na enkele behandelingen, dat je huid steviger en gladder wordt. Reliëf, dat ontstaan is door acnelittekens, en rimpels zullen geleidelijk minder worden.

Vernieuwing van de huidcellen & zuivering
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken erna versneld af. Nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Een behandeling met de Philingspen heeft dus ook een zuiverend effect.

Egalisering van de huidteint
Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert af en vervaagt. Hierdoor zullen zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Je huid wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in je huid opgenomen worden.

Resultaten

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Afhankelijk van de conditie van je huid, zullen er gemiddeld 2 tot 3 behandelingen nodig zijn. Dit met tussenpozen van 10 tot 14 dagen. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Philings pen zal een boost zijn voor je huid!

Hoe lang blijft het resultaat van een Microneedling -behandeling zichtbaar?

Het aanmaken van nieuw bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt. Het heeft tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2 weken is er duidelijk verbetering te zien. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. 

Is Microneeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Voor de behandeling wordt je huid verdoofd met een créam en vervolgens een serum aangebracht. Hierna worden er roterende bewegingen met de Philings pen over je huid heen gemaakt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en je huidconditie.

Merken

Welke producten worden gebruikt?

Jive: Hyaluronzuur en B3, serum tijdens de behandeling.
Tango: 45+ Hyaluronzuur, Allantoïne, serum tijdens de behandeling.
Scar serum: intensieve werking tegen o.a. acnelittekens.
Spots serum: intensieve werking tegen pigmentvlekken.
After treatment mask: direct na de behandeling.
Ultimate skin cocktail: 5 ampullen voor thuisgebruik.
De scar en spots serums: worden pas gebruikt, wanneer de huid minimaal 2 x is behandeld met jive of tango. Hierdoor kan de huid optimaal worden gehydrateerd en is behandeling effectiever.

Is Microneedling veilig?

Ben je gezond en gebruik je geen medicijnen? Dan is Microneedling helemaal veilig. Je ervaart direct na de behandeling wel wat roodheid en irritatie.

Waarom LIZ

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Via website kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een behandeling. We starten met een intakegesprek. In dit gesprek word je geïnformeerd over de behandeling, nazorg en eventuele risico’s. Vervolgens word je gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen. Daarna neem je plaats op de behandelstoel en zorgen we dat je comfortabel ligt (dekentje en extra kussentje zijn hiervoor beschikbaar).

Voorbereiding
De eerste stap is het maken van foto’s. Hierdoor kun je zelf het volledige proces blijven volgen. Vervolgens wordt je huid zorgvuldig gedesinfecteerd. Tijdens de inwerktijd van de verdovende cream, wordt de huid geanalyseerd en bepaald welke serum er het meest effectief zal zijn.

De behandeling
​Tijdens de behandeling, wordt het simplicity apparaat van Philings gebruikt. In het kopstuk zitten 12 micronaaldjes die qua diepte ingesteld kunnen worden. Met kleine roterende bewegingen worden er duizenden microkanaaltjes aangemaakt in de huid. De huid wordt roze/rood van kleur, maar zal niet gaan bloeden. Door de verdovende crème is het geheel pijnloos. Daarna wordt de huid extra gevoed en gekalmeerd door een speciaal masker. Na de behandeling worden er 5 skincocktails voor thuisgebruik meegegeven. De huid blijft zich een week lang verbeteren. Na 10 tot 14 dagen mag er opnieuw worden behandeld.

Waar vindt de behandeling plaats?

De salon ligt in de sfeervolle Oranjewijk in Barendrecht. Vlakbij het station, dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Je kunt parkeren met een blauwe kaart en er is altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Waarom zit je goed bij LIZ?
 • Uitstekende recensies op social media.
 • Uitsluitend gebruik van de beste merken.
 • Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies.
 • Nazorg informatie en producten.
 • GGD gecertificeerde salon.

Bovendien is jouw styliste zorgvuldig getraind door:

 • de Phibrow Academy
 • de Elite Microblading Academy
 • en.. de winnares microblading contest Liucija Penkauskiené!

Bezoekadres

Prins Hendrikstraat 4
2991 BP Barendrecht

Social Media

Heb je een vraag? Stuur een mailtje!