Altijd perfecte

wenkbrauwen

Het bijtekenen van je wenkbrauwen. Hoeveel uren van je leven heb jij er al aan gespendeerd? Het is bij velen van ons een dagelijks terugkerend ochtendritueel, waar je al snel te veel kostbare minuten aan kwijt bent. Als het al perfect lukt, dan moet je maar hopen dat je getekende wenkbrauwen er aan het eind van de dag niet afgesmolten zijn door sporten, zwemmen of zomerse hitte. Herken jij dit?

Microblading, PowderBrows of een combinatie van beide technieken is de ideale oplossing voor jou! Ik tover je wenkbrauwen met semi-permanente make-up om tot pareltjes, perfect afgestemd op jouw gezichtsvorm. Je nieuwe brows blijven ongeveer een jaar mooi, waarna ze langzaam vervagen, tenzij je ze laat bijwerken. En ik kan je verzekeren dat het snel went, die onderhoudsvrije wenkbrauwen!

Natuurlijke look

microblading

Trakteer jezelf op Microblading. Dit is de meest natuurlijke semi-permanente wenkbrauwmake-up ever. Met flinterdunne hairstrokes worden je wenkbrauwen opgevuld en geperfectioneerd met behulp van de “Golden Ratio”. Zo ben jij verzekerd van een fantastisch resultaat!

Make-up look

Powder Brows

Is de hairstroke look niets voor jou? Ga dan voor de Powder Brow! Het resultaat van deze behandeling: wenkbrauwen zoals je ze zelf met make-up (potlood/poeder) aanzet. Licht bij de aanzet, steeds iets donkerder richting het uiteinde. Trust me… dit ziet er supermooi uit! Deze semi-permanente make-up techniek wordt uitgevoerd of met een speciale PMU pen. De Powder Brow techniek is ook zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën én de rijpere huid. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van beide technieken!

wat klanten zeggen…

Bedankt lieve Olga voor mijn prachtige wenkbrauwen. De pijn viel heel erg mee en perfecte uitleg over het behandelplan. En heel goede nabehandeling en superklantvriendelijk. Ik zou iedereen aanraden dit bij jou te laten doen! Geen greintje spijt, ja ik had het eigenlijk eerder moeten laten doen! Tot volgend jaar!

Ida (via Facebook)

Ik ben echt superblij na mijn microbladingbehandeling van Olga! Mijn wenkbrauwen zien er heel natuurlijk & mooi opgevuld uit en hebben een goed passende kleur. Olga zelf is erg gezellig, professioneel en weet wat ze doet. Ze gaat goed in op je eigen mening en legt het goed uit.

Karin (via Facebook)

“Een jaar geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten microbladen door Olga. Ik ben heel erg precies met mijn wenkbrauwen en ik vond het ontzettend spannend. Olga nam de tijd, luisterde heel goed en werkte erg nauwkeurig, net zolang totdat ik helemaal tevreden was. Ik krijg nu minstens 1 keer in de week te horen dat ik van die prachtige wenkbrauwen heb! Na een jaar zitten mijn wenkbrauwen nog steeds perfect! Ook doet Olga mijn wimpers. Ook dit doet ze perfect! Naast dat ze heel precies is, is het ook nog ontzettend gezellig om bij haar langs te gaan. Ik wil nooit meer anders!”

Daowle (via Facebook)

Afgelopen juni ben ik voor het eerst binnen gestapt voor shading/ombre wenkbrauwen. Wat een ontvangst kreeg ik en alle zenuwen vielen van mij af. Toen Olga klaar was met mijn wenkbrauwen kon ik alleen, maar zeggen WAUW. Wat een complimenten kreeg ik over mijn wenkbrauwen bijvoorbeeld: wauw wat natuurlijk. En juist dat was mijn bedoeling dat ze natuurlijk uit bleven zien. Vandaag nabehandeling gehad en kan niet wachten tot weer eind resultaat. Zo geen spijt van en beveel meer mensen deze techniek te gebruiken voor de wenkbrauwen. Bedankt Olga je bent een topper!

Mariska (via Facebook)

neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor graag van je! Stuur een e-mail naar info@looksbyliz.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs,
Olga

Pin It on Pinterest