opstaan met

oogmake-up

Je volgt trouw je daily make-up routine omdat je je dan frisser, mooier, prettiger en “af” voelt. Maar een simpele make-up aanbrengen kan je al snel meer tijd kosten dan dat je voor jezelf hebt in de ochtend. Zeker als je een drukke moeder bent, als je ver naar je werk moet reizen en/of erg vroeg moet opstaan. En er zijn meer momenten om blij te worden van make-up die niet uitloopt.  Misschien ben je wel een fanatiek sporter, zwemmer of danseres? Je hoeft je nu geen zorgen te maken dat je oogmake-up uitloopt! 

de oplossing: infralash eyeliner


Wil je ‘s ochtends gelijk uit bed stappen met je favoriete basic oogmake-up? Wil je je oogopslag een boost geven, zonder dat het onnatuurlijk lijkt? Dan is de Infralash (wimperlijn) Eyeliner absoluut iets voor jou! D
eze semi-permanente oogmake-up ziet er subtiel en natuurlijk uit. Door een fijne eyeliner tussen de wimpers te pigmenteren wordt de vorm van je ogen benadrukt.

dit zijn de

voordelen

  • Subtiele infralash eyeliner boven en/of onder
  • Maakt oogpotlood/eyeliner overbodig
  • Geen tatoeage, maar semi-permanente make-up
  • Sprekende ogen gedurende 1,5 tot 2 jaar
  • Nihil kans op verkleuringen of uitvloeiing
  • Nooit meer eerder opstaan om je eyeliner te tekenen!
Hoe werkt het?

De Infralash Eyeliner wordt voorzichtig in de bovenste huidlaag (opperhuid) van het ooglid gepigmenteerd.

Is het veilig?

Ben je gezond en gebruik je geen medicijnen? Dan is het veilig. Je oogleden zijn na de behandeling wat gezwollen.

Hoe lang en hoe vaak?

Een behandeling duurt ca. 1,5 uur. Na 6 weken plannen we de nabehandeling. Je geniet daarna 1,5 tot 2 jaar van je eyeliner!

"Olga heeft bij mij mijn wenkbrauwen gedaan (microblading) en infralash eyeliner. Zooooo superblij en tevreden mee, met een natuurlijk resultaat! Olga luistert naar je wensen en geeft goed advies, werkt netjes en geconcentreerd. [Ze] is pas tevreden als jij dat bent! Leuke bijkomstigheid.... nog gezellig ook ;-)!"

Yvonne
23-12-2017 via Facebook

"Ben een supertevreden klant! Olga is heel klantvriendelijk, luistert goed naar je wensen, werkt erg secuur en gaat net zo lang door totdat het juiste resultaat is bereikt! Vorig jaar elders mijn wenkbrauwen laten doen (microblading) en ik was totaal niet tevreden met het resultaat. Olga heeft er veel tijd en zorg aan besteed en het eindresultaat is echt top. Achteraf zo jammer dat we geen voor en na foto’s hebben gemaakt.. Ik kan Olga iedereen aanbevelen!"

Gisela
15-01-2018 via Facebook

"Gisteren in een relaxte, gezellige sfeer prachtige wenkbrauwen gekregen van Olga! Heel tevreden over de kleur en de vorm. Ik heb eindelijk een knik ipv een boog! Dat gaat een hoop irritatie schelen in de ochtend. De behandeling is ietwat irriterend, maar dubbel en dwars de moeite waard!"

Elfie
03-07-2016 via Facebook

"Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat van de microblading behandeling. Het resultaat is mooi en oogt natuurlijker dan dat het eigenlijk was van mijzelf. De eerste dagen na de behandeling is het ietwat donkerder, maar zelfs dan ziet het er al mooi uit. De “pijn” is echt minimaal. En de persoonlijke en geruststellende benadering van Olga is ook heel fijn. Ze luistert naar de wensen en het is duidelijk dat ze weet wat ze doet, waardoor ik er meteen vertrouwen in had. Zo tevreden dat mijn moeder de dag erna meteen besloot om ook een afspraak te maken!"

Suzanne
10-03- 2016 via Facebook

In 2016 was ik een van Olga’s eerste klanten voor microblading en sindsdien kom ik gemiddeld eens per anderhalf / twee jaar terug. Bij Olga ben je in goede handen. Zij is professioneel, perfectionistisch, oprecht, geduldig en betrokken. Als je twijfelt, check dan haar foto’s op Instagram, dan raak je zeker overtuigd!

Manuela

Ik ben elke dag superblij met mijn wenkbrauwen en eyeliner! En dan ook nog eens een zijdezacht huidje dankzij een microneedlingkuur… wie wordt daar nou niet blij van? 😀 Elke behandeling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd en -ook belangrijk- het is altijd heel gezellig met Olga! 🙂

Lindy

neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor graag van je! Stuur een e-mail naar info@looksbyliz.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs,
Olga

Pin It on Pinterest