Hey BFF! LIZ is gesloten vanwege het Coronavirus :( Plan je afspraak vanaf 6 april ->
LET'S GO!

Opstaan met oogmake-up

Wil je ‘s ochtends gelijk uit bed stappen met je favoriete basic oogmake-up? Je volgt trouw je daily make-up routine omdat je je dan frisser, mooier, prettiger en “af” voelt. Maar een simpele make-up aanbrengen kan je al meer tijd kosten dan dat je voor jezelf hebt in de ochtend. Zeker als je een drukke moeder bent, als je ver naar je werk moet reizen en/of erg vroeg moet starten. Maar er zijn meer momenten om blij te worden van make-up die niet uitloopt.  Misschien ben je wel een fanatiek sporter, zwemmer of danseres? Je hoeft je nu geen zorgen te maken dat je oogmake-up uitloopt! 

De oplossing: SofTap Eyeliner

Spreekt dit jou aan en vind je reguliere, machinaal aangebrachte permanente make-up een stap te ver? Dan is SofTap® iets voor jou! Deze manueel geplaatste semi-permanente Infralash Eyeliner ziet er subtiel en natuurlijk uit. Door handmatig een fijne eyeliner tussen de wimpers te pigmenteren wordt de vorm van je ogen benadrukt. Zowel boven als onder het oog kan een subtiele eyeliner worden geplaatst. 

 

Dit zijn de voordelen

  • Subtiele eyeliner boven en/of onder
  • Maakt oogpotlood/eyeliner overbodig
  • Mildere behandeling dan reguliere PMU
  • Geen tatoeage, maar semi-permanente make-up
  • Nihil kans op verkleuringen of uitvloeiingen
  • Het model is jaarlijks aan te passen
  • Sprekende ogen gedurende 1 tot 2 jaar
Hoe werkt het?

De eyeliner wordt voorzichtig manueel in de bovenste huidlaag (opperhuid) van het ooglid gepigmenteerd met een flexibel naaldje. 

Is het veilig?

Ben je gezond en gebruik je geen medicijnen? Dan is het veilig. Je oogleden zijn na de behandeling wat gezwollen.

Hoe lang en hoe vaak?

Een SofTap-behandeling duurt ca. 2 uur. Na 6 weken plannen we de nabehandeling. Je geniet daarna 1 tot 2 jaar van je eyeliner!

"Olga heeft bij mij mijn wenkbrauwen gedaan (microblading) en infralash eyeliner. Zooooo superblij en tevreden mee, met een natuurlijk resultaat! Olga luistert naar je wensen en geeft goed advies, werkt netjes en geconcentreerd. [Ze] is pas tevreden als jij dat bent! Leuke bijkomstigheid.... nog gezellig ook ;-)!"

Yvonne
23-12-2017 via Facebook

"Ben een supertevreden klant! Olga is heel klantvriendelijk, luistert goed naar je wensen, werkt erg secuur en gaat net zo lang door totdat het juiste resultaat is bereikt! Vorig jaar elders mijn wenkbrauwen laten doen (microblading) en ik was totaal niet tevreden met het resultaat. Olga heeft er veel tijd en zorg aan besteed en het eindresultaat is echt top. Achteraf zo jammer dat we geen voor en na foto’s hebben gemaakt.. Ik kan Olga iedereen aanbevelen!"

Gisela 
15-01-2018 via Facebook

"Gisteren in een relaxte, gezellige sfeer prachtige wenkbrauwen gekregen van Olga! Heel tevreden over de kleur en de vorm. Ik heb eindelijk een knik ipv een boog! Dat gaat een hoop irritatie schelen in de ochtend. De behandeling is ietwat irriterend, maar dubbel en dwars de moeite waard!"

Elfie
03-07-2016 via Facebook

"Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat van de microblading behandeling. Het resultaat is mooi en oogt natuurlijker dan dat het eigenlijk was van mijzelf. De eerste dagen na de behandeling is het ietwat donkerder, maar zelfs dan ziet het er al mooi uit. De “pijn” is echt minimaal. En de persoonlijke en geruststellende benadering van Olga is ook heel fijn. Ze luistert naar de wensen en het is duidelijk dat ze weet wat ze doet, waardoor ik er meteen vertrouwen in had. Zo tevreden dat mijn moeder de dag erna meteen besloot om ook een afspraak te maken!"

Suzanne
10-03- 2016 via Facebook

Super-, superblij met mijn wenkbrauwen! Olga is perfectionistisch en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er perfect uitzien! 1,5 uur voor gereden en dat was het zeker waard!!

Romy (via Facebook)

Olga werkt met uiterste precisie in een prachtig ingerichte salon. Daarbij heeft zij altijd een positieve instelling en een vriendelijk karakter. 5 sterren waard!

Rachel (via Facebook)

Bezoekadres

Prins Hendrikstraat 4
2991 BP Barendrecht

Social Media

Heb je een vraag? Stuur een mailtje!