top of page
LIZ Academy: permanente make-up cursus, powderbrows pmu cursus, opleiding pmu wenkbrauwen, permanente make-up opleiding, opleiding pmu artist, cursus pmu specialist, microblading leren

(SOFT) POWDERBROWS

4-DAAGSE PMU-OPLEIDING

Powder Perfection

INVESTERING

€2.249


Inclusief DMT beauty starter kit t.w.v. €600!

Betaling in termijnen is mogelijk

Reserveringskosten: €500

Word een expert in de meest populaire semipermanente make-up behandeling van dit moment: PowderBrows! Met een speciale PMU-pen en de nieuwste behandeltechnieken blenden we pixels subtiel en zacht in de huid om de perfecte wenkbrauwen te creëren.

WAAROM POWDERBROWS?

Met de PowderBrows-techniek kun je eindeloos variëren. Van een ultranatuurlijke look tot een effect waarbij het lijkt of de wenkbrauwen zijn opgevuld met zacht poeder en/of aangezet met een pencil. De allernieuwste pigmentsoorten worden perfect afgestemd, want elke huid is uniek. Je klant geniet hierdoor ook op de lange termijn van de allermooiste PMU-wenkbrauwen met de meest natuurlijke kleureffecten.

 

DIRECT STARTEN ALS PMU-ARTIST​​

Na de 4-daagse basisopleiding PowderBrows beschik jij over alle vaardigheden om oneindig veel looks te creëren en een grote doelgroep aan te spreken. Alle verschillende technieken komen aan bod.
 

GEEN ERVARING VEREIST

Voor deze intensieve 4-daagse PowderBrows basisopleiding heb je geen ervaring nodig. Je leert alles vanaf het begin over de huid, pigmenten en verschillende wenkbrauwtechnieken.

 

UITGEBREIDE THEORIE

De opleiding bestaat uit een goede afwisseling van theorie en praktijk. Je ontvangt op de eerste lesdag een zeer gedetailleerd theorieboek van maar liefst 105 pagina's.

 

INCLUSIEF STARTERSKIT

Op de eerste dag staat er een complete PowderBrows Starter Kit met hoogwaardige producten van DMT Beauty voor je klaar.

UNIEK VERLENGD PROGRAMMA

Ik heb bewust gekozen voor een verlengd programma (4 dagen!). Dit houdt in dat je voor een vierde cursusdag terugkomt na 6 weken, samen met jouw model. Je leert dan alles over een touch-up nabehandeling. Hierdoor ben je verzekerd van de allerbeste voorbereiding op jouw nieuwe carrière!

6 MAANDEN SUPPORT 

Natuurlijk kun je ook na de opleiding/training nog altijd rekenen op support bij vragen. 

Inhoud

OPLEIDING

UITGEBREIDE THEORIE

Introductie met het vak PMU

Anatomie van de huid

BROWMAPPING & BROWSHAPING

Wenkbrauwvormen, symmetrie en autonomie van een gezicht

 

KLEURENLEER & PIGMENTEN 

Kleurenleer en alle ins & outs over verschillende pigmenten

PMU-APPARAAT

Werking van het PMU-apparaat, naaldconfiguraties, naaldlengtes, machine-instellingen, stretchtechnieken

DEMONSTRATIE

Demonstratiebehandeling, uitgevoerd door Olga

PRACTISE SKIN

Alle technieken worden uitgebreid geoefend op oefenhuid, zodat je perfect wordt voorbereid op de praktijk

DE PRAKTIJK

Je gaat LIVE werken op je model, onder begeleiding van Olga

 

NABEHANDELING

Je komt na 6 weken terug, samen met jouw model, zodat je alles leert over de touch-up nabehandeling

 

Facetune_24-09-2023-13-50-03.heic

Bij LIZ kun je rekenen op een semi-privéopleiding met veel persoonlijke begeleiding. Je bent altijd samen met één andere cursist.

DMT BEAUTY

Bij je opleiding is deze Starter Kit van DMT Beauty inbegrepen. De Starter Kit van DMT zit vol hoogwaardige kwaliteit producten. Je kunt direct met behandelingen starten na je opleiding! 

Starter Kit

LIZ Academy: permanente make-up cursus, powderbrows met Starter Kit
LIZ PMU ACADEMY DMT STARTER KIT
Facetune_28-09-2023-09-34-56_edited.jpg

MEER DAN ALLEEN EEN

Certificaat

Tijdens de PowderBrows-opleiding ben je samen met één andere cursist. Ik geef les aan maximaal 2 cursisten tegelijk, zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding. Als nieuwkomer in de wereld van semi-permanente make-up gun ik je deze aandacht. Zo heb jij aan het eind van je opleiding niet alleen een certificaat, maar ook het zelfvertrouwen om vol enthousiasme met je nieuwe skills aan de slag te gaan! Na de opleiding kun je ook nog steeds rekenen op mijn support. Je kunt nog 6 maanden met je vragen bij mij terecht.

BESTEL BIJ JE AANMELDING

Pmu Apparaat

Voor jou als startende wenkbrauw-artiest heb ik met zorg twee PMU-apparaten geselecteerd. Je mag beide apparaten uitproberen tijdens je training. Geef bij je aanmelding aan of je een PMU-apparaat wilt bestellen. Dan kun je deze na de opleiding direct mee naar huis nemen!

E6EC5712-705E-43EB-9CA3-34CAA3193014.jpg
E730925F-A9F4-437C-8EED-6D588A6188C8.jpg

"Wat een fantastische opleiding! Olga is ontzettend goed is wat zij doet. Het is goed te merken dat zij ontzettend veel ervaring heeft in het vak. De theorie werd heel goed uitgelegd en de begeleiding tijdens de cursus was heel fijn. Olga is heel geduldig, beantwoordt alle vragen uitgebreid en doet er alles aan om te zorgen dat je vol zelfvertrouwen met behandelingen gaat beginnen. Tot nu toe heb ik alleen maar heel tevreden klanten gehad in mijn nieuwe salon!"

- LINDY

PMU-OPLEIDING VOOR STARTERS • GEEN ERVARING VEREIST • INTENSIEVE 4-DAAGSE OPLEIDING

Blog Pixie Marble 2

Word een succesvolle

PMU SPECIALIST

Bij LIZ Academy leer je het vak van een PMU-specialist met 10 jaar ervaring in het vakgebied en een doorlopende wachtlijst van minimaal 6 maanden. Je krijgt alle ins & outs te horen, die je in geen enkele andere cursus hoort. Ik garandeer je dat je na je basisopleiding en/of masterclass bij LIZ uitstekend voorbereid bent op het openen van je eigen PMU-salon. Of het uitbreiden van jouw bestaande beautysalon met PMU-behandelingen. Wil je meer weten over de opleiding? Neem gerust contact op!

bottom of page