top of page
LIZ Academy: permanente make-up cursus, powderbrows pmu cursus, opleiding pmu wenkbrauwen, permanente make-up opleiding, opleiding pmu artist, cursus pmu specialist, microblading leren

POWDERBROWS
& HAIRSTROKES

PRIVÉ 1:1 MASTERCLASS

Perfect Strokes

Leer hoe je Powderbrows & Hairstrokes perfect combineert in de Perfect Strokes Masterclass! Bij deze permanente make-uptechniek gebruik je de machinale PMU-pen om fijne hairstrokes aan te brengen en te combineren met PowderBrows. Op deze manier leer je om een hyperrealistische look te creëren.

WAAROM DEZE MASTERCLASS?

Het leren van de combinatietechniek is ideaal als je PowderBrows al helemaal onder de knie hebt en nét die extra finishing touch wilt toevoegen. Daarnaast kun je met deze veelzijdige combinatietechniek jouw klantendoelgroepen flink uitbreiden. Met de CombiBrows- techniek kun je namelijk  alle klanten van dienst zijn, in tegenstelling tot het aanbieden van alleen de PowderBrows techniek.

5-DAAGSE OPLEIDING POWDERBROWS & HAIRSTROKES

Je kunt ook je Powder Perfection Opleiding direct aanvullen met een extra lesdag Perfect Strokes. Dan kun jij snel aan de slag met het creëren van de mooiste wenkbrauwen met deze geweldige combinatietechniek Powderbrows & Hairstrokes.

 

MEER CREATIVITEIT ALS PMU-ARTIST​​

Na de masterclass beschik jij over alle vaardigheden om oneindig veel looks te creëren en een grote doelgroep aan te spreken. 
 

POWDERBROWS ERVARING VEREIST

Deze masterclass is ideaal als aanvulling op de intensieve 4-daagse PowderBrows basisopleiding, maar ook om je klantendoelgroep te verbreden met deze veelzijdige combinatietechniek.

UITGEBREIDE THEORIE

De Masterclass bestaat uit een goede afwisseling van theorie en praktijk. Je ontvangt bij aanvang van de lesdag een gedetailleerd theorieboek. 

 

INS&OUTS KLEURCORRECTIES

In deze Masterclass zul je ook alle ins & outs leren over het toepassen van kleurcorrecties en het behandelen van een rijpere huid. Hierdoor ben je verzekerd van de allerbeste voorbereiding op je PMU carrière! 

 

SUPPORT & AFTERCARE

Natuurlijk kun je ook na de Masterclass nog altijd rekenen op support bij vragen. 

Facetune_24-09-2023-13-29-45.heic

MEER DAN ALLEEN EEN

Certificaat

Tijdens de Privé 1:1 Masterclass is er veel aandacht en persoonlijke begeleiding. Zo heb jij aan het eind van je opleiding niet alleen een certificaat, maar ook het zelfvertrouwen om vol enthousiasme met je nieuwe skills aan de slag te gaan! Na de opleiding kun je ook nog steeds rekenen op mijn support. Je kunt nog 6 maanden met je vragen bij mij terecht.

Facetune_24-09-2023-13-50-03.heic

De Perfect Strokes Masterclass is een privéopleiding met veel persoonlijke begeleiding. 

Blog Pixie Marble 2

Word een succesvolle

PMU SPECIALIST

Bij LIZ Academy leer je het vak van een PMU-specialist met 10 jaar ervaring in het vakgebied en een doorlopende wachtlijst van minimaal 6 maanden. Je krijgt alle ins & outs te horen, die je in geen enkele andere cursus hoort. Ik garandeer je dat je na je basisopleiding en/of masterclass bij LIZ uitstekend voorbereid bent op het openen van je eigen PMU-salon. Of het uitbreiden van jouw bestaande beautysalon met PMU-behandelingen. Wil je meer weten over de opleiding? Neem gerust contact op!

bottom of page