Hey BFF! LIZ is gesloten vanwege het Coronavirus :( Plan je afspraak vanaf 6 april ->
LET'S GO!

SofTap® Eyeliner

SofTap® Eyeliner is al vele jaren een populair alternatief voor permanente eyeliner in de Verenigde Staten. Bij de SofTap®-methode wordt geen machine gebruikt. Met een manuele pen, voorzien van een steriel naaldje, wordt er voorzichtig een subtiele wimperlijn (infralash eyeliner) gepigmenteerd. In vergelijking met de reguliere permanente make-up wordt deze behandeling als zeer mild en vriendelijk ervaren!

Nazorg SofTap® Eyeliner

 •  Op de eerste dag: iedere 2 uur deppen met een vochtig wattenstaafje en vervolgens een (dun) laagje aftercare zalf aanbrengen.
 • Vanaf de volgende dag: 2x per dag een dun laagje aftercare zalf aanbrengen, gedurende 4 dagen.
 • De daarop volgende dagen doorgaan met het aanbrengen van de aftercare zalf.
 • Let op: stoppen met het aanbrengen van de aftercare zalf, wanneer er korstjes ontstaan. Hiermee voorkom je vroegtijdig pigment verlies.
 • Vermijd de eerste 4 dagen overmatig transpireren (o.a. intensief sporten).
 • Vermijd de eerste 2 weken direct zonlicht en de sauna.
 • Mascara kun je na 4 dagen voorzichtig aanbrengen.
 • Het pigment zal ongeveer 30% lichter worden.
 • De nabehandeling is nodig voor een langdurig eindresultaat.

Alles wat je wilt weten over
SofTap® Eyeliner

Klik of tik op het plusje om het antwoord op jouw vraag te lezen!

SofTap® Eyeliner

Voor wie is SofTap® Eyeliner geschikt?

SofTap® is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, die wil genieten van een subtiele eyeliner of oogpotlood. ‘s Ochtends gelijk uit bed stappen met je favoriete oogmake-up zal absoluut iets met je zelfvertrouwen doen. Want waarom doe je normaal je daily make-up routine? Omdat je je frisser, mooier, prettiger en “af” voelt. Het kan je ook simpelweg veel tijd schelen. Voor drukke moeders, voor mensen die ver naar hun werk moeten reizen en/of vroeg moeten starten. En wat dacht je van sporten, zwemmen en dansen? Ook dat kan allemaal zonder je zorgen te maken dat je oogmake-up uitloopt. Spreekt dit jou aan en vind je reguliere, machinaal aangebrachte (semi-)permanente make-up een stap te ver? Dan is SofTap® iets voor jou!

Wat zijn de voordelen van SofTap® Eyeliner?
 • Mildere behandeling dan reguliere PMU.
 • Geen tatoeage maar semi- permanente make-up.
 • Subtiele boven en/of onder eyeliner.
 • Nihil kans op verkleuringen of uitvloeiingen.
 • Maakt oogpotlood/eyeliner overbodig
 • Sprekende ogen gedurende 1 tot 2 jaar!
Is SofTap® Eyeliner permanente make-up?

De SofTap infralash eyeliner is een semi-permanente make-up. Na een SofTap behandeling blijft het pigment, afhankelijk van je huidtype, ongeveer 1 tot 2 jaar goed zichtbaar. De eyeliner zal langzaam vervagen. Daarom wordt er geadviseerd om jaarlijks een nabehandeling uit te laten voeren. Deze nabehandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Bij sommige huidtypes kan het voorkomen dat het pigment vroegtijdig wordt uitgestoten. In dit geval vaker terugkomen voor een nabehandeling tegen een gereduceerd tarief. 

Hoe lang blijft de eyeliner zichtbaar?

De zichtbaarheid is afhankelijk van je huidtype. LIZ adviseert om gemiddeld 1 x per jaar een nabehandeling uit te laten voeren. Het pigment zal langzaam vervagen en na ongeveer 3 jaar volledig verdwenen zijn.

Behandeling & Resultaten

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Via de website kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een SofTap-behandeling.

We starten met een intakegesprek. In dit gesprek word je geïnformeerd over permanente make-up, nazorg en eventuele risico’s. Vervolgens word je gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen.

Daarna neem je plaats op de behandelstoel en zorgen we dat je comfortabel ligt (dekentje en extra kussentje zijn hiervoor beschikbaar).

De eerste stap is het bepalen van het model. Hierbij wordt rekening gehouden met de autonomie van je gezicht en specifiek de vorm van je ogen. Indien nodig zal de gewenste eyeliner worden voorgetekend met een speciaal potlood. Uiteraard kun je de vorm/het model laten aanpassen totdat je helemaal tevreden bent

De totale behandeling (intakegesprek, aftekenen, nazorg ect.)  zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Na 4 weken kun je terugkomen voor gratis nabehandeling .

De SofTap eyeliner, blijft afhankelijk van je huidtype, ongeveer 1 tot 2 jaar goed zichtbaar. Het pigment zal langzaam vervagen en daarom adviseert LIZ om jaarlijks terug te komen voor een nabehandeling.

Bij sommige huidtypes kan het voorkomen dat het pigment vroegtijdig wordt uitgestoten. In dit geval, kunt u in overleg, vaker terugkomen voor een nabehandeling.

Hoe zien mijn ogen er vlak na de behandeling uit?

Je oogleden kunnen na de behandeling lichtjes gezwollen zijn. De kleur zal ongeveer 30% donkerder zijn dan het eindresultaat. De nazorg voorschriften versnellen het genezingsproces.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling start met het aanbrengen van verdovende crème en dit wordt gedurende de behandeling, wanneer gewenst, opnieuw aangebracht. Daarom is de behandeling vrijwel pijnloos!

De gevoeligheid na het plaatsen zal per persoon verschillen. In vergelijking met het machinaal pigmenteren (reguliere PMU), wordt deze methode als zeer vriendelijk ervaren.

Indien gewenst kun je een uur voor de behandeling 2x paracetamol innemen. (Let op: geen aspirine!)

Waar vindt de behandeling plaats?

De salon ligt in de sfeervolle Oranjewijk in Barendrecht. Vlakbij het station, dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Je kunt parkeren met een blauwe kaart en er is altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Met welke merken werkt LIZ?

LIZ werkt uitsluitend met de pigmenten van Phibrows. Deze pigmenten staan bekend om duurzaamheid, minimale tot geen verkleuringen en uitloop, daarnaast gegarandeerd 100% veiligheid. De pigmenten zijn o.a. samengesteld uit organische mineralen. De kleur van het pigment wordt exact afgestemd op jouw huid en haartint.

Waarom zit je goed bij LIZ?
 • Uitstekende recensies op Facebook
 • Uitsluitend gebruik van de beste merken
 • Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies.
 • Uitgebreide nazorg informatie en producten
 • GGD- hygiëne certificaat

Bovendien is jouw styliste zorgvuldig getraind door:

 • de Phibows Academy
 • de Elite Microblading Academy
 • en.. de winnares microblading Liucija Penkauskiené!

 

 

Bezoekadres

Prins Hendrikstraat 4
2991 BP Barendrecht

Social Media

Heb je een vraag? Stuur een mailtje!