Geen operatie, wel een
face- of ooglift

 Wil je een jeugdiger uiterlijk, minder rimpels en eigenlijk gewoon de klok een paar jaar terugdraaien? Naar een plastisch chirurg gaan is een grote stap. Je moet het lichamelijke risico overwegen (het is tenslotte een operatie met een lange herstelperiode) én bereid zijn duizenden euro’s te betalen voor een ingreep. Gelukkig zijn er anno 2019 andere keuzes!

Oplossing: Phi-Ion Plasmalift

Een Phi-Ion behandeling, ook wel bekend als een ‘plasmalift’,  is de oplossing voor het verstrakken van je huid zonder operatieve ingrepen en behandelingen met injectables en / of botox.  Naast rimpeltjes rondom de ogen kunnen we met deze behandeling ook  ouderdomsvlekken, littekens en pigmentvlekken verminderen of geheel laten verdwijnen. De behandeling ís intensief, maar vaak is één behandeling voldoende.

 

Minder rimpels

Bij LIZ kun je terecht voor het verminderen van:

  • Overtollig huid van het onderooglid
  • Kraaienpootjes
  • Ouderdomsvlekjes
  • Pigmentvlekken
Hoe werkt het?

Gecontroleerde energieoverdacht met een ionisatie-apparaat zorgt voor een samentrekking en aanscherping van de huidvezels. 

 

Is het veilig?

Ben je gezond en gebruik je geen medicijnen? Dan is het veilig. Hou rekening met een herstelperiode van ongeveer 7 dagen. 

Hoe lang en hoe vaak?

Eén behandeling volstaat meestal al om de gewenste resultaten te bereiken. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 tot 12 maanden aanhouden.

Combineer Phi-Ion met…

Microneedling

Waar mijn Phi-Ion “toverstafje” meer lokaal haar magic doet – zoals het liften van de oogleden – gaat microneedling verder. Weg met die kleine oneffenheden zoals pigmentvlekjes, fijne lijntjes en littekentjes! Met een microneedingkuur heb je binnen een paar maanden een prachtige, egale teint.

 

“Drie kinderen krijgen in drie jaar tijd betekende een jarenlange aanslag op mijn nachtrust… en mijn oogleden. Je hebt mij deze jaren teruggegeven.
Binnen een WEEK! Wat een ongelofelijke techniek is de plasmalift!
Je hebt het perfect gedaan en ik ben er superblij mee. 
Bedankt Olga!”

Bezoekadres

Prins Hendrikstraat 4
2991 BP Barendrecht

Social Media

Heb je een vraag? Stuur een mailtje!