maak een

Afspraak

Lieve bezoeker,

 Om ervoor te zorgen dat ik mijn aandacht en kwaliteit kan blijven geven aan mijn terugkerende klanten, is er momenteel helaas een klantenstop.

Maar hey, geen zorgen! Ik werk eraan om zo snel mogelijk weer nieuwe klanten te kunnen verwelkomen. Blijf de website en sociale media in de gaten houden voor updates hierover.

Liefs, Olga

 

Belangrijke informatie over afspraken
  • De agenda van LIZ zit propvol! Bij annulering van een afspraak minder dan 24 uur van tevoren ben ik genoodzaakt om € 25 in rekening te brengen ter compensatie van het gapende gat in mijn planning. Laat het dus zo snel mogelijk weten als je toch verkeerd hebt gepland, in de knel komt of ziek bent. Als je op tijd bent, kan ik misschien nog wat schuiven. Bedankt voor je begrip!
  • Kom je meer dan 15 minuten te laat op een afspraak, dan is er helaas te weinig tijd over om jouw behandeling perfect uit te voeren. En ik ga niet voor minder dan perfect! Daarom plannen we een nieuwe afspraak in als je meer dan 15 minuten te laat bent.
  • Je wordt bij aankomst gevraagd om een formulier te ondertekenen, waarin staat dat LIZ niet aansprakelijk is voor afwijkende resultaten bij de genezing van je behandeling, die veroorzaakt worden door niet gemelde lichamelijke omstandigheden (allergieën, specifieke huidziekten, e.d.). Ik adviseer je zo goed mogelijk op basis van informatie die jij verstrekt en baseer mijn behandeling daar ook op.
  • Ter plekke krijg je uitgebreide nazorginstructies voor je behandeling. Volg deze altijd goed op!
  • Ben je niet tevreden met je behandeling? Had je andere verwachtingen van het resultaat? Laat het weten, zodat we samen naar de allerbeste oplossing kunnen toewerken!
  • Ben je supertevreden? YAY! Vertel het aan de wereld! 😀 Je kunt een recensie achterlaten op mijn Facebookpagina. Ook vind ik het leuk als je op Instagram een foto van jouw nieuwe Look by LIZ post en @looksbyliz.nl tagt en/of de hashtag #looksbyliznl gebruikt! Dan kan ik je mooie genezen resultaten eventueel ook met mijn volgers delen!
Informatie over betalingen
  • Ik vraag op dit moment (nog) geen aanbetaling voor een behandeling. Je kunt na de behandeling het bedrag betalen met PIN of contant. 
  • Wil je contant betalen en on route nog even pinnen? Er is vlakblij een pinautomaat aanwezig. Handig!
Heb je een cadeaubon?

Wat leuk dat iemand jou een cadeaubon heeft gegeven! Als je een afspraak maakt en (deels) met een cadeaubon van Looks by LIZ wilt betalen, vermeld dan “cadeaubon” in het opmerkingenveld. Vergeet je bon niet mee te nemen naar je afspraak!

Parkeergelegenheid

Er is rondom de salon ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.  Direct voor de salon en verderop in de straat is het een blauwe parkeerzone. Dus vergeet je parkeerschijf niet 😉

Openbaar vervoer

Plan je reis via 9292.nl.  en stap uit bij het trainstation Barendrecht. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. Zet Google Maps aan als je aan je wandeltocht begint 😉

Adres 

Looks by LIZ
Prins Hendrikstraat 4
2991 BP Barendrecht

neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor graag van je! Stuur een e-mail naar info@looksbyliz.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs,
Olga

Pin It on Pinterest