Maak een afspraak

Ben je er klaar voor? Dan kun je hieronder een afspraak aanvragen. Vraag een gratis consult aan als je niet zeker weet welke behandeling voor jou de beste keuze is.

Heb je een cadeaubon? Vermeld dan “cadeaubon” in het opmerkingenveld. Vergeet je bon niet mee te nemen naar je afspraak! 

LET OP: LIZ GAAT VERHUIZEN! Vanaf 1 december 2019 is jouw afspraak dus niet op de Dorpsstraat 19 in Poortugaal, maar in Barendrecht aan de Prins Hendrikstraat 4

 

Adres tot 31 december 2019

Looks by LIZ
Dorpsstraat 19
3171 ED Poortugaal

Adres vanaf 1 januari 2020

Looks by LIZ

Prins Hendrikstraat 4
2991 BP Barendrecht

Belangrijke informatie over afspraken
  • De agenda van LIZ zit propvol! Bij annulering van een afspraak minder dan 24 uur van tevoren ben ik genoodzaakt om € 25 in rekening te brengen ter compensatie van het gapende gat in mijn planning. Laat het dus zo snel mogelijk weten als je toch verkeerd hebt gepland, in de knel komt of ziek bent. Als je op tijd bent, kan ik misschien nog wat schuiven. Bedankt voor je begrip!
  • Kom je meer dan 15 minuten te laat op een afspraak, dan is er helaas te weinig tijd over om jouw behandeling perfect uit te voeren. En ik ga niet voor minder dan perfect! Daarom plannen we een nieuwe afspraak in als je meer dan 15 minuten te laat bent.
  • Je wordt bij aankomst gevraagd om een formulier te ondertekenen, waarin staat dat LIZ niet aansprakelijk is voor afwijkende resultaten bij de genezing van je behandeling, die veroorzaakt worden door niet gemelde lichamelijke omstandigheden (allergieën, specifieke huidziekten, e.d.). Ik adviseer je zo goed mogelijk op basis van informatie die jij verstrekt en baseer mijn behandeling daar ook op.
  • Afhankelijk van welke zone ik een oppepper mag geven – wenkbrauwen, oogleden, hele gezicht – is het erg prettig als je dit deel van je gezicht goed gereinigd hebt voordat je naar je afspraak komt.
  • Ter plekke krijg je uitgebreide nazorginstructies voor je behandeling. Volg deze altijd goed op!
  • Ben je niet tevreden met je behandeling? Had je andere verwachtingen van het resultaat? Laat het weten, zodat we samen naar de allerbeste oplossing kunnen toewerken!
  • Ben je supertevreden? YAY! Vertel het aan de wereld! 😀 Je kunt een recensie achterlaten op mijn Facebookpagina. Ook vind ik het leuk als je op Instagram een foto van jouw nieuwe Look by LIZ post en @looksbyliz.nl tagt en/of de hashtag #looksbyliznl gebruikt! Dan kan ik je mooie genezen resultaten eventueel ook met mijn volgers delen!
Informatie over betalingen
  • Ik vraag op dit moment (nog) geen aanbetaling voor een behandeling. Je kunt voor aanvang van de behandeling het bedrag van de behandeling betalen met PIN of contant. 
  • Wil je contant betalen en en route nog even pinnen? Op ongeveer 30 meter van de salon is een pinautomaat. Handig!
Parkeergelegenheid

Er is rondom de salon ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Direct voor de salon en verderop in de straat is een aantal parkeerplaatsen. Je kunt ook een stukje verderop bij de supermarkt gratis parkeren. Let op, de straat is éénrichtingsverkeer! Dus hou er rekening mee dat je even een rondje moet rijden als het voor de deur vol is 😉

Openbaar vervoer

Plan je reis via 9292.nl. Stap uit bij metrohalte Poortugaal. Vanaf daar is het ongeveer 9 minuten lopen. Zet Google Maps aan als je aan je wandeltocht begint 😉

Volg LIZ op Social Media

Bezoekadres

Dorpsstraat 19
Poortugaal

Social Media

Heb je een vraag? Stuur een mailtje!