De juiste wenkbrauwvorm kan je hele uitstraling transformeren. Hoewel het verleidelijk kan zijn om de nieuwste trends te volgen, is het belangrijk om te onthouden dat elk gezicht uniek is. De perfecte wenkbrauwvorm hangt af van een specifieke gezichtstype. Laten we ontdekken welke stijl het beste bij jouw klant past!

Ovaal Gezicht:
Kenmerken: Een smal gezicht met een breder voorhoofd dan kin en zichtbare jukbeenderen. Gelukkig passen de meeste wenkbrauwvormen goed bij een ovaal gezicht. Zachte hoeken in de wenkbrauwen kunnen dimensie toevoegen zonder te overheersen.

Lang Gezicht:
Kenmerken: Een lang gezicht met een bijna gelijke breedte van voorhoofd, kaaklijn en jukbeenderen. Wenkbrauwen met subtiele boogjes kunnen helpen de lengte van het gezicht te doorbreken, zonder dat ze te rond zijn.

Vierkant Gezicht:
Kenmerken: Een gezicht met gelijke breedtes van voorhoofd, kaaklijn en jukbeenderen, en een krachtige, vierkante kaaklijn. Wenkbrauwen met een zacht liftend effect, zoals een medium boog, kunnen het gezicht zachter laten lijken. Vermijd uitgesproken hoeken of hoge bogen.

Hartvormig Gezicht:
Kenmerken: Vergelijkbaar met een ovaal gezicht, maar met een puntige kin. Kies voor een meer ronde wenkbrauwvorm, maar niet te rond om een verbaasde uitdrukking te voorkomen. Een te hoge boog of te rechte wenkbrauwen zijn minder geschikt.

Rond Gezicht:
Kenmerken: Een gezicht dat bijna net zo breed is als lang en het breedst bij de wangen. Wenkbrauwen met een liftend effect, zoals een hoge boog, kunnen het gezicht een slanker effect geven en het minder rond laten lijken.

Het vinden van de juiste wenkbrauwvorm is echt een mix van kunst en een beetje wetenschap šŸ˜‰

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× Vragen? stel ze via Whatsapp